PDA

View Full Version : Streaming radio operates exactly in 40 minutter and 58 seconds on the WACS 7500



Dalevall
01-04-2013, 05:53 PM
Hello Phillips

Delightful to internet radio working again,

But now that I'm up and running on this forum, it is just as well to take up a new problem.
I use WACS 7500 to stream radio, but after exactly 40 min 58 sec interrupted the radio, it is equally as I use the station or center.

The only thing I need to do is, go back through the menus one step and then start the radio again, in 40 minutes and 58 seconds.

It has always been so, do you have an answer to that?

Firmware is 1.31.0330

look forward to an response

PS Streaming always works if I use one of my 6 pc or laptop in the same network.

lucas1970
01-07-2013, 12:30 PM
Hi Dale,

Did you try again. I have been streaming all saturday and sunday and it only went wrong once ( due to my router )....

Dalevall
01-07-2013, 01:31 PM
Hi

Thanks for the feedback
It has always been so, do you have an answer to that?


Hi Dale,

Did you try again. I have been streaming all saturday and sunday and it only went wrong once ( due to my router )....

Tias
01-07-2013, 05:13 PM
Hi !

If not done already, have you tried to set a fixed IP-address in your WAC7500 ?

Cheers !

Dalevall
01-12-2013, 08:34 AM
Hi !

If not done already, have you tried to set a fixed IP-address in your WAC7500 ?

Cheers !

Hi
I've tried it but it does not solve the problem.
But thanks for the proposal.

Tias
01-12-2013, 10:28 PM
Ok, two other things to try then :
1: Make sure you have the latest Firmware in your WiFi router,.
2: Try another WiFi router.

Cheers !