View Full Version : MCI298 playback from media library stutters

01-07-2013, 10:19 PM
Well, my MCI298 is turning out to be my worst purchase to date...

I can't listen to a single track in my media library without it sticking/stuttering/buffering whatever it's doing... IT'S INFURIATING!

I'm hooked up using a wired network and I'm able to stream exactly the same stuff to my Samsung Smart TV with no issues whatsoever!

Anyone got any helpful suggestions? (I know the most tempting would be to just dump the unit - believe me I'm close to doing just that... Awful product...).

01-10-2013, 06:57 PM
Any chance of any sort of help from support???

01-10-2013, 07:57 PM
Hi !

What kind of tracks (MP3/WMA/M4A/WAV) do you have and can you give an example of what bit rate one of these non-working tracks have ?

Cheers !

01-12-2013, 06:07 PM
Most are mp3s - example bit rate is 200kbps

01-15-2013, 08:56 PM

This useless product is driving me insane!

Last philips product i every buy...

01-15-2013, 09:38 PM
Ok, it should be able to handle up to 320kbps, so that's not it then ;-/

Cheers !

01-18-2013, 09:48 AM
Can you try with a differnt format to double check.. Also make sure latest fw is there (though am not sure if that helps ;) )

Philips - Katerina
08-24-2015, 10:50 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina