PDA

View Full Version : No radio stations are found



Gl3nn
03-15-2013, 12:41 PM
When I connect the antenna to my HTS system, and I scan for radiostations, none are found ?!?
I can receive radio-signals, I even put the antenna outside :confused:
Did I miss someting ?

(I use the delivered antenna, because I've read that digital radiosignals won't work)

Thanks

Teddy
03-15-2013, 12:51 PM
What model do you have? Is there analogue or digital radio signals in your area?

You might find something helpful in this tread (depending on model number): http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?6294-HTS5110-12-cannot-set-radio-stations

/Ted

Gl3nn
03-15-2013, 10:39 PM
I have an HTS7012/12 and digital and analog signal available. But in the manual they say that digital signals aren't supported

langegekkie
03-18-2013, 11:22 AM
i have an hts7500 surround-system,but i have problems with te blu-ray player,he plays old (blu-ray movies,older than a 1 year without any problems) but when i put a new movie (3 movies) in,he doesn't play them,he has problems with the start from the movie,and he makes stranges noizes when he loaded the movies,but no problems with the older movies,very strange,what is the problem? new disc's or is it de player i don't know. i tryed to update the software but he cannot find any by the network.

MrBarton
03-18-2013, 12:25 PM
Hi Langegekkie. Welcome to the forum!:)

Have you tried to update your player with latest software via USB? Please follow instruction in following thread and provide required information on discs that is currently not working: http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?3108-Is-your-Blu-ray-disc-not-playing-back

langegekkie
03-18-2013, 04:45 PM
i tryed to upgrade by network but he can not find a new upgrade,but were can i find the USB-software for my device HTS7500? And i post the problems on the topic you give me,but it wil not help me now.

MrBarton
03-19-2013, 07:12 AM
You are able to download software on below link, on your right hand side. There is instructions as well of how to download and install. The latest software has been there for some time, but if you have an older version, I still recommend you to update.

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?ctn=HTS7500/12&scy=NL&slg=en

In regards to the disc issue, it will take some time, but at least Philips is aware of issue and will work towards a solution!:)

kylie
04-17-2013, 06:33 AM
langegekkie,

hi there, you sure your model is HTS7012 because I cannot find this model in philips website