View Full Version : GoGear Vibe Volume Button not working!

04-02-2013, 01:51 AM
Whenever I try to increase the sound on my gogear vibe, it won't work. But when I lower the volume, it does work. how can I get the + volume button (increase) to work normal again? I have a 4GB GoGear vibe (SA1VBE04K/17)

William Wallace
04-04-2013, 03:30 PM
Hi Abby,

Does the volume button not work at all? I mean, is it possible to increase the volume to a certain level but impossible to go past it or it doesnt work at all?


William Wallace
04-04-2013, 03:34 PM
I'm asking cause it's possible that you accidentally set a very low volume limit on your device and that might be the reason why you can't increase it.

Philips - Katerina
08-24-2015, 09:17 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina