PDA

View Full Version : AS111 - Charging S3 when it is power off



Cedric_2013
04-22-2013, 08:42 PM
When I charge the S3 when it is power off, the S3 will intermittently vibrate.

It is very annoying. Is there a way to stop this?

kylie
04-23-2013, 08:30 AM
this is quite strange.... is it just that you have off the screen of it instead of 'power off'?

kylie
04-23-2013, 08:31 AM
suggest for this case for better understanding a video can be captured. as for your case, it shudnt be like that... and i never see any of my docking behave in that way

Cedric_2013
04-23-2013, 02:15 PM
this is quite strange.... is it just that you have off the screen of it instead of 'power off'?

As mentioned in the subject, my S3 is power off.

Normally, when S3 is charging with the supplied charger, the red light will be on.

However, when I charge S3 using the AS111, red light will not turn on. Instead, S3 will intermittently vibrate.

VS111 version is 022.10a.900.

Philips - QK
04-24-2013, 03:16 AM
Dear Cedric,

As for the docking speaker AS111, it is just a power supply for your phone and we have no other mechanism to control the behaviour of your phone. Suggest you can check with your phone manufacturer.

Kind regards,
Philips Moderation Team

Cedric_2013
04-24-2013, 01:54 PM
Dear Cedric,

As for the docking speaker AS111, it is just a power supply for your phone and we have no other mechanism to control the behaviour of your phone. Suggest you can check with your phone manufacturer.



Thanks for your update.

As I mentioned before, my phone won't behave like this when I plug and charge using the supplied power supply.

Vaga
04-25-2013, 12:09 PM
hi cedric, i had a similar issue with AS111, however the problem was that the connection between the phone and the docking slot was loose and not stable, so basically it vibrated or beeped when the phone was on every other second when it lost the connection and than it reconnected again.

so, when your phone is on, can you see that it is charging without disruption or it stops for a while and then reconnects?

Vaga
05-02-2013, 03:24 PM
hi cedric, have you managed to solve your issue? thx :)