View Full Version : Problem with MCi 900/12

06-19-2013, 03:24 PM
Purchased MCi900/12

requested software update which was succesfull

then requested another which failed after download

now unit constantky reboots with recovering then recovering ecd
then manifest failed!!!!

how do i stop this and factory reset the unit???

ethernet is connected

please help!!!

thanks a lot,

Dima Dmitriev

06-21-2013, 12:09 PM
hi dima, not really sure if that would help but i read a quite helpful post on AW speakers that was about failed firmware, maybe that would help with your issue as well....at least maybe worth to try....

post from Blechtrottel - http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?12789-My-AW9000-just-keep-blinking-yellow(amber)-green&p=58962#post58962

'Put the unit close to your accesspoint, connect the RJ45 LAN-cable (Ethernet wire) between your router and the device, then turn on the unit and leave it there for 1/2 day (like that). With this method you would be able to recover its firmware in case it was damaged.

If nothing happens, ... well ... Service Centre'

06-21-2013, 05:54 PM
Dear Faust,
Thanks a lot!!! It's really work!!!
God bless to you!!!
Best wishes,

06-24-2013, 08:12 AM
No worries, glad it worked :)

Philips - Katerina
08-24-2015, 08:49 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina