PDA

View Full Version : Net tv ok!!! ( now )



SUPERSTEVE
04-07-2011, 08:11 PM
Hello everyone.
Send this post hoping to help other people in Italy with the same problem.
From the beginning I could not see Net Tv
I tried to update the firmware, open ports, but .. nothing!
In the end I tried to replace my router (Sitecom) with another (Alice) and now with no problems, the first time, everything is ok!
Now I ask (at Philips), but so is' difficult to explain to ordinary people what to do to see what he has paid?
Now I can finally enjoy Net TV!

Jessy
04-08-2011, 11:27 AM
I suppose there are many Sitecome router users that have successfully installed their TV.
It might just be a matter of settings.
There is a Net TV installation post on this forum with many hints and tips.

But you solved your problem. Good job!
Conclusion: if Net TV does not work, buy another router!:rolleyes:

Joop
04-08-2011, 06:55 PM
I tried everything with the sitecom router as well. I must admit that I could connect the TV, but structurally lost signal after a while. This is most annoying while watching a movie (like halfway) from your NAS having to reconnect as you cannot fast forward a movie.

I came to one conclusion: It's not Philips (except for FF and rewind. which is their issue to solve) but the damn Sitecom routers that SUCK big time. Check the internet and the horrorstories are overwhelming...

Alicia
04-09-2011, 10:56 AM
I am using a Sitecom WL-351 for more than a year now ; no problems at all.