PDA

View Full Version : HTS7140 is the RDS function not available????



Nettle
05-02-2011, 08:38 AM
Dear all,

I've noticed that the soundbar HTS7140 doesn't have the RDS feature.

Listening to the radio is not possible to display the radio issuer name/infos.

Is it a feature available or not?

Honestly I was expecting this simple feature by default in this expensive hilips soundbar.

Thnaks a lot for the feedback. regards

Oscar
05-02-2011, 09:36 AM
Looking into leaflet and User manual it doesn´t mention anyhting about it, so mostlikely not avaialble

Nettle
05-02-2011, 10:07 AM
It's a pitty,

my previous Philips HTS 5120 soundbar (50% cheaper than the HTS7140) was equipped with the RDS feature.

regards

jielse
05-29-2011, 07:55 PM
Made the same observation a while ago and was surprisesed it was not included (2010). Discussed with the support and the first reply I got was how to find it, but later they changed and told it was not available. I guess they were also puzzled why it was not included since it is rather expensive.

regards,

Nettle
05-29-2011, 08:04 PM
It's really a pitty!

regards

Toengel
05-29-2011, 08:08 PM
Hi,

even a 100€ iPod has RDS... this should be integrated via firmware update!

Toengel@Alex

jielse
05-29-2011, 08:27 PM
Agree
Could we expect Philips to provide this eventually???
Perhaps possible to purchase this as an add-on.

Regards,

Nettle
05-29-2011, 08:32 PM
Hi,

even a 100€ iPod has RDS... this should be integrated via firmware update!

Toengel@Alex
Dear Philips,

do we want to "recognize" a price for the 1000 post of Toengel????

Let's implement the RDS function in the HTS7140 soundbar!

regards

Bogdan
09-04-2011, 04:31 PM
Hello Philips Support,

Can you tell us all users of the HTS7140 not if but when the RDS function will be implemented?
Awaiting your soonest replay.

Kind Regards

Philips - Remko
09-07-2011, 08:37 AM
Dear Customers,

The RDS function is a hardware implementation, hence it is not possible to add this feature in.

Your suggestions and observations about this feature will be taken in consideration for next product releases.


Best regards,

Nettle
09-08-2011, 07:08 AM
Dear Remko,

this is nonsense : you know for sure that the Philips HTS5120 soundbar (it costs 50% less than the HTS7140) has got the RDS function standard.

The HTS7140 not. The reason of the missing RDS in the HTS7140 must be another one. And this is not upgradable.
It's a shame.