PDA

View Full Version : HTS5590/12 reseted to default-settings after each start



mfrenzel
05-15-2011, 04:43 PM
Hi,

I've just bought the Philips HTS5590/12 Home-Entertainment-System and updated the firmware to version V51.01 cause of a bug in changing the channel-positions.

With the new version, this bug is solved.
The new problem I'm confronted with is, that settings I've changed are all lost after switching the device off.
Every time I start the device, it's reseted to the default-settings.

Anyone experiencing the same problem?
I hope it's just a software problem and someone can help me solving it.

kwinnie
05-16-2011, 06:21 AM
Hi mfrenzel,

What settings are you referring to? Is it the audio/ video/ language setting or the network settings?
For network settings, try deleting the NET TV memory and try it again.

mfrenzel
05-16-2011, 10:10 AM
The problem occurs when changing audio/video-settings. The others I haven't changed yet.

kwinnie
05-31-2011, 03:09 AM
Sorry... didn't noticed you have replied since I don't check this mail box very often.
Can you suggest how you setup your player? by HDMI to TV?

mfrenzel
05-31-2011, 07:18 AM
No problem, as long as we come to a solution, I'm happy :)

Yes, the player is connected via HDMI to a Samsung TV.
Connection to the player is established via Anynet or manually. Settings are not saved in both variants.

The tv-sound is transported via a digital coaxial cable.

Additionally to the hdmi-cable the rear speakers are connected via the wireless-module (don't know the name).

palonja
08-16-2014, 06:39 PM
I have same problem