PDA

View Full Version : Power problem



fogglethorpe
06-12-2011, 06:06 PM
Hello. I just purchased a Philips 50PP920217, S/N 77668215 at a moving sale. It powered up fine when the seller demonstrated it, and again after getting it home. Now it does nothing. I have verified that my power source is good, and have ohmed the cord and fuse. Those are good too.

What other causes are there for such a problem? Thank you in advance.

Toengel
06-13-2011, 10:36 AM
Hi,

can you post a link to the Philips site of the product? I can't find it...

But if you bought it yesterday, just bring it back and ask for a replacement. Maybe the product has also a main switch which is off?

Toenel@Alex

fogglethorpe
06-15-2011, 06:36 PM
Hi Toenel..there are no other switches that i can see.

And unfortunately, I bought this at a moving sale for cash, after watching it work. I won't be able to get an exchange or refund.

Here is the link you requested:

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=US&mid=Link_FAQs&view=aa12_view_partial.html&session=20110612124322_70.176.155.5&list=aa12_list_partial.html&slg=AEN&ctn=50PP9202/17&dct=FAQ&refnr=0021833&faqview=1

Toengel
06-15-2011, 07:51 PM
Hi,

maybe you should call your local Philips service...

Toengel@Alex