PDA

View Full Version : DS8800W / Blinking Red after Boot Up Fast Blinking Green



Simon F
12-30-2014, 02:28 AM
Hi,

Received a new DS8800W dock. Despite what I have tried I cannot enter WIFI Setup mode. The boot up process (fast flashing green) is followed by a slow blinking red light. I have rebooted several times to no avail.

Cannot do any of the following / all unresponsive modes of connection:

1 - Wifi setup will not start via holding button on back for 5 seconds or longer amount of time
2 - USB Cable direct to iPhone will not play any music (charges fine however)
3 - MP3 Link cable will not work
4 - SoundStudio App says to connect cable (when connected)

I called Customer Service this evening. A rep came on the line then asked if I could be put on hold while a solution was searched. At minute 54, I was transferred to voicemail.

Please advise. Thanks.

Philips - Rafal
12-30-2014, 02:39 PM
Hello Simon,

I'm afraid it looks like a technical fault in the electronics component. I suggest you take it to a local repair shop.

I'm sorry I couldn't help you any further.

Kind regards,
Philips Moderation Team

Philips - Katerina
08-24-2015, 07:45 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina