PDA

View Full Version : 2way traffic with myremote



Hans Bijman
07-26-2011, 10:06 AM
I use MyRemote together with the HTS7202. It works fine but there is something i realy miss.
Isn't it posible to show the display from the HTS7202 on MyRemote?

Now you press source, bu you never know what the source realy is....

Toengel
07-26-2011, 07:46 PM
Hi,

this is a great suggestion... it would enhance the usability a lot...

Toengel@Alex

Philips
07-28-2011, 06:44 AM
I use MyRemote together with the HTS7202. It works fine but there is something i realy miss.
Isn't it posible to show the display from the HTS7202 on MyRemote?

Now you press source, bu you never know what the source realy is....

Reply from developmen: "Very good suggestion (we will take it into consideration for future upgrades) but is not the idea of the MyRemote App to completely replace the display or TV interface but rather offering additional functionality or an enriched user interaction".

So maybe in the near future..... Tnx anyway for your feedback!

Regards,
JuAn