PDA

View Full Version : 37PFL7605H/12 and HTC no connection



Michael Voth
08-02-2011, 11:09 AM
It is not poosible to get a connection between my 37PFL7605H/12 and the my Remote App on my HTC Phone.


TV 37PFL7605H/12 with NetTV

Wireless USB-Adapter for Philips TV* PTA01/00
HTC Desire Handy

First of all the activation of the Smart TV (joinspace) is not working and the procedure is inaceptable. (Why isn't the an option in the configuration menue?)

So the App dosn't find the TV.

Can u give me a step by step procedure how to handle this.

Is the problem that i hve no TV channels installed? (Im looking TV only by the other device option)
or is WIFI USB Adapter the Problem? Must I install the TV by ethernet? (I#ve testetd all and nothing works, but i reed that ohter people had success, so what can I do?

kind regards Michael Voth

Philips
08-02-2011, 11:57 AM
Hi Michael,

Did you read this sticky post (http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?1421-New-quot-MyRemote-quot-Apps.-(incl.-compatibility-list).) in the MyRemote forum? This explains the steps to activate JointSpace.
The fact that you have no channels installed should not affect activation of JointSpace.

Regards,
JuAn

Michael Voth
08-02-2011, 12:20 PM
Thank to the Moderator,

I've tryed to strat the JoinSpace hile the TV was running the hole time. The success seamed to go in hand by turnig on the TV and go inmediatly to watch TV an then typing the key. The Application ist working now very fine.

GuinnessTrinker
09-02-2011, 10:11 AM
Hi all,
I have the same problem.

TV 37PFL7605H/12 (firmware 140.039)
Wireless USB-Adapter PTA01/00

Huawei Ideos X3 (Android 2.3.3)


After entering 5646877223 (“jointspace”) there was no “jointSPACE enabled” on the screen.
Connection with "MyRemote" was not possible.

Do you have any suggestions?

GuinnessTrinker
09-05-2011, 06:39 PM
After entering 5646877223 (“jointspace”) there was no “jointSPACE enabled” on the screen. Connection with "MyRemote" was not possible.
We have to enter the numbers -fast- without delay. Now everything works fine, but ..
.. it seems be impossible to enter usernam/password in NetTV-apps (T-Online mediathek for example) using MyRemote.