PDA

View Full Version : Philips Wi-fi Mediaconnect big problem



Cruzeros
08-08-2011, 05:58 PM
Good Morning Forum,

I have a big problem with Philips Wi-Fi MediaConnect ver.1.6.42.

My TV is 40PFL8605H/12

When I run the MediaConnect app, the icon is disabled and the tooltips say "Searching for TV
on the network "

Until a week ago it worked very good.

The MediaConnect worked perfectly on two different PCs (both Seven 64)
in my home network.

In the meantime I updated the firmware on my TV to the version of the TV 000.140.039.000 :mad:

I did not tell for sure but I suspect the problem is born with the update.


In order I have already tried:

Full reset of the TV

Reset and reinstall Wi-Fi PTA01 on my TV.

Resetting the modem/router on my home network.

Reinstalling the application Wi-Fi MediaConnect on my PC .

Disable Firewall and Antivirus on my PC



Note:

The TV run perfectly the NET TV and access perfectly to multimedia files on shared folder PC.

Immediately after detecting the problem, in the network TV settings,
i found that the set "Displayed multimedia files" was strangely disabled
I tried to reenable but no longer works

In general, the TV is no longer detected by the PC on the network.


I called the hotline, but hekpdesk do not even know where
begin.


I'm desperate :(

Help me

Philips - Thomas
08-08-2011, 06:16 PM
Hi

i dont see a need for 2 threads, do you?
If so, send me an IPM.

please use this thread:

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?2108-Philips-Wi-fi-Mediaconnect-issue&p=10321#post10321

Thanks
Thomas