PDA

View Full Version : myremote synchronization



rowa
09-07-2011, 12:37 PM
In myremote I still miss the synchronization. The music on NP3500 NP3900 also at play.

kwinnie
09-12-2011, 03:57 AM
hi rowa :)
not quite sure what you mean by the synchronization is missing.
mind explaining more ?

rowa
09-12-2011, 09:34 PM
Hi kwinnie

I have several Philips Device: NP 3500 Living Room, NP 3900 Bedroom etc., I miss the button I have in all rooms the same music.

See example Sonos : http://www.youtube.com/watch?v=IIvpwpfqcoA

smart
09-13-2011, 03:07 PM
Hello,

isn't that feature of this product?
http://www.philips.co.uk/c/audio-system/streamium-mci8080_12/prd/

But of course, I think it would be very good to use the above mentioned devices also in that way.

This would make those products very interesting.

rowa
09-13-2011, 05:08 PM
@smart

Without HDD, and no speaker, I'd buy it!

The Android App must to better!

smart
09-13-2011, 06:35 PM
Sure. I would also prefer the other ones

kwinnie
09-15-2011, 06:49 AM
:) maybe we can put this to the wishlist forum?