PDA

View Full Version : 'Living Room' in screenshot



Granny Smith
09-11-2011, 09:33 PM
I've downloaded the remote-app version 1.1.3 but I'm missing the 'Living Room' on my iPhone 4 while it is shown between the screenshots in the app store.
What do I wrong ?

smart
09-12-2011, 06:49 AM
Hello,

which Philips devices are you using? I would assume, this is something specific for audio devices. Not sure which ones, but if you just have a TV, this tab might not be needed.

Granny Smith
09-12-2011, 10:00 PM
Hello Smart,
I have a brand new television: 37PFL7666H/12
and a bluray disc type: BDP6000/12
this all well WiFi connected with my Apple computer, iPad and iPhone 4.
I wonder why others get this Living Room on there iPhone and I don't get it.
And what is the function of Living Room: what do I need to use it.