PDA

View Full Version : BDP5100 and FritzBox 7320 UPnPAV Server



cybernesto
09-30-2011, 05:18 PM
Hello,

I have a BDP5100 with Firmware version 1.57 and a FRITZ!Box Fon WLAN 7320 with Firmware Version 100.04.89. The UPnPAV server of the FritzBox is active and every device on my network is able to detect it and play content from the attached hard drive, including an XBox360, a Philips TV, an iPhone, etc. But the BDP5100 is somehow having trouble finding it, so after turning the power on, even after a couple of minutes, no server is detected. After a long time (I can't tell exactly how long) the server is listed and everything works fine. But I was wondering if there is some problem that doesn't allow the player to detect the server as fast as every other device on my network.
Does anyone have the same problem with other servers? Is there something I can do to make the detection of the server work faster?

Pacman
10-03-2011, 06:56 AM
Is your player very far from your router and can you test it more close. Does this also happen when connected wired?
Which encryption are you using?

Bye

cybernesto
10-03-2011, 06:56 PM
Hi, Pacman, thanks for your suggestion. I usually have WPA, but even without encryption the server is not recognized any faster. The player is a bit far from the modem, so I cannot connect it directly. But the wifi signal is strong enough and my tv located in the same room finds the server immediately.

Philips - Remko
11-22-2011, 10:51 AM
closed, due to no activity