PDA

View Full Version : lg optimus 3d



rene008
10-02-2011, 07:56 PM
Wird das LG auch unterstützt?

bta
10-02-2011, 08:02 PM
Hi rene,

1.) this is an international forum, so please write in English not in German.
2.) If your question is, if MyRemoteApp from Philips support a LG device: Ne they are competitors, and MyRemoteApp is especial for Philips devices and nothing else.

Hm in this form are some users who think that in LG world is everything better that in Philips world. So why do you want to use a Philits SW for a LG device. What is your experience in the LG world?

Regards
bta

rene008
10-03-2011, 11:21 AM
No, wrong everything.
The question is on an LG phone and the remote app for the 9704th
Is that possible?

Toengel
10-03-2011, 02:40 PM
Hi,

if your LG phone has an Android operating system: YES

You need to activate JointSpace on your TV first... and your TV and Phone need to be in the same network...

Toengel@Alex