PDA

View Full Version : RemoteCodes for SBC ru 760 / BDP7500mk2



ajom
10-10-2011, 09:56 PM
I have a little question my Remote from my Phillips BDP7500mk2 is broken.
I have a Universal Remote SBC RU 760 from Phillips ,there are existing any remote Codes for my SBC that i can use my BDP7500mk2 ???
Or is it possible to use a BDP2000/3000/5000 Remote with my BDP 7500 ?

Greatz from Germany

kwinnie
10-11-2011, 01:01 AM
guess it's commom...
i hv 5100, 3200 and 9600 and all along i just use the remote control of 9600

in a old thread i found this from a moderator:
don't know if that helps as the customer is using a older model of URC (TS1006)


Hi Highlander,

For the Blu-ray players there is the command 12 RC6 address 70 which will put the player in Standby when its switched on.

Command 199 RC6 address 70 is defined for the standby Button on the BD Player remote which is used as toggle command so when the player is in on it will be switched off and when its off it will be switched on.

To make sure that the player gets switched off use the command 12

To make sure it gets switched on use 12 followed by 199

Regards

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?1185-Discret-IR-code-for-BDP7500S2&highlight=universal

ajom
10-11-2011, 09:59 AM
thanx for your fast response.
My Universalremote does not support Discret Codes.
But if someone can confirm that i can use the BDP2000/3000/5000 remote on my bdp7500 ,
its more easyier for me to find one on ebay.

much thxxx

ajom
10-11-2011, 04:28 PM
Ok sorry for doublepost,but i solved the Problem...A friend gave me an BDP2300 Remote and it runs without Problems on my BDP7500.
My SBC RU 670 (Philips) was able to learn all funktions from the BDP2300 Remote.
ALso Player on and off runs fine !!!
So my problem is gone =)

thx for replay.

kwinnie
10-12-2011, 08:07 AM
Great! Glad to hear that!