PDA

View Full Version : MyRemote



turanga
10-14-2011, 10:15 AM
Hi,

a few days ago i bought an 42PFL7606K. And now i'd like to use MyRemote as keyboard but my television only recognize digits and no characters. I give an example: If i open up "YouTube -> Search" and type in any character (ex. T) in MyRemote the television prints digits (ex. 333). The television is set to german language.

Any suggestion?

Greets

Update: Sorry for the topic title but i can't change it.

Toengel
10-15-2011, 04:50 PM
Hi,

do you have the latest version of MyRemote installed? Also the latest version of the TV firmware (14.76)?

Toengel@Alex

turanga
10-15-2011, 10:07 PM
Hi,

do you have the latest version of MyRemote installed? Also the latest version of the TV firmware (14.76)?

Toengel@Alex

Hi,

yes. All up2date.