PDA

View Full Version : Wifi and (no Broadcast) SSID on 42PDL7906H/12



Manuel
10-24-2011, 11:08 PM
The set only connect to my router WIFI (thompson), if y enable Broadcast SSID( it's broadcast disable for security reasons), any idea to fix that?
If y try manually to put a SSID on tv, the tv d'ont detect de wifi router.

Toengel
10-25-2011, 07:43 AM
Broadcast SSID( it's broadcast disable for security reasons

Hi,

a litte bit off topic, but hiding the SSID is not a security feature anymore. You can easily find any hidden wifi network nowadays...

Toengel@Alex

Manuel
05-17-2012, 12:13 AM
I have a picture problem, and I want to disconnect the data that allowed the Tv to connect to my network (to see if the problem of picture remains), but I only can clean application memory, the SSID and Password remains, how can I clean this data? Or how to disable internet connection? Every time tv itīs trying acess my Pc (i do not use any media player).