PDA

View Full Version : 40PFL9705 Loosing ambilight settings .



Erikg
11-17-2011, 08:31 AM
Sometimes the ambilight is in off mode when I switch on the TV although it was on when I switched off the tv
Watching TV via a telenet cable box
Who had also this issue?

Toengel
11-17-2011, 08:34 AM
Hi,

did you installed the latest firmware 140.40?

Also switch off the TV with main switch for 2-3 minutes and try again.

Toengel@Alex

Erikg
11-17-2011, 08:36 AM
Yes latest firmware 140.40 installed no change in behaviour

Philips - Thomas
11-17-2011, 09:25 AM
Hi Erikg,

what happens if you dont connect any Device to the TV at all?
Only Power cable?

How often does that happen?

Regards
Thomas

Erikg
11-17-2011, 01:41 PM
happens a few times a week , did not try without devices .

ch_harald
11-18-2011, 05:42 AM
Hi, as far as I know that's a known bug. I also have this on my 46PFL9705K including losing the settings for the picture. It happens to me in not traceable intervals (sometimes several times within a week and then no problems for months...). My work around (as also suggested by Toengel): switch the TV off and on and everything is fine again (also the picture settings).

Erikg
11-18-2011, 05:50 AM
Hope this is not the case , indeed switching on/off and setup again solves the problem for a while .Will test today with only the analog TV cable connected.

Erikg
11-18-2011, 11:48 AM
Problem has something to do with easylink , if I switch it of no problem if I swith on , after 5 time on/off the TV the problem is there again .