PDA

View Full Version : keyboard problems using myRemote



edsenos
11-24-2011, 01:21 PM
Hi!

I have problems using myRemote app in my iPad (actually in a android phone too) when i need to use the keyboard feature.

Actually it works, but when I have to input some letter, it shows me another. I think itīs something in my tv, a configuration, but I donīt know where.

Can you help me?

Ps.: Excuse me about my english, I'm brazilian.

All the best,

Eduardo Senos

Toengel
11-24-2011, 06:15 PM
Hi,

try to check, if your mobile device and TV have the same language setting...

Toengel@Alex

Alaindeman
12-21-2012, 07:58 AM
Hi Eduardo, did you fix the problem (as I have the same problem, so would like to know how you've solved it. Thx !!)
Alain.