PDA

View Full Version : hbbtv functioning (or not)



groenduiven
12-18-2011, 12:13 PM
I have since 1 week 37pfl7606h/12 and have a question about hbbtv.

How does this work, or is not working due configuration ?

I watch tv only by satellite, and use a vantage 8000hd.
This is connected to the tv by hdmi.
I'm using Philips software 014.084.

When pressing the red button: I only get a philips menu (HD-Democlip/Pixel Precise HD/HD Natural Motion/Clear LCD/Active Control).

In configuration menu hbbtv is on. I'm living in the Netherlands and use a Canal Digital subscription.

So my questions are:
On what programs/broadcasters there are these functions with hbbtv ?
Does my satellite receiver this ?
How do I start hbbtv as the red button is giving a philips menu.


Donald

Erikrijnders
12-18-2011, 12:31 PM
This is a 2010-product?? Then it doesnot support Hbbtv. It CAN support Hbbtv, but a softwarechange imust be done than by Philips!

el911wood
12-18-2011, 12:57 PM
this is a 2011 tv set but hbbtv works only with the internal receivers not with an external box.
regards

Corneel
12-18-2011, 09:21 PM
The question is; when will Philips put Net-TV/Smart TV (with HBB-TV) in their Sat-tuners?
Still missing in this (http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/philips-dsr-7141-hdtv-satelliet-canaldigitaal-20100121/) model.

Erikrijnders
02-02-2012, 08:47 PM
The question is; when will Philips put Net-TV/Smart TV (with HBB-TV) in their Sat-tuners?
Still missing in this (http://www.hdtvnieuws.nl/hdtv/philips-dsr-7141-hdtv-satelliet-canaldigitaal-20100121/) model.

Let Philips first make sure the 2010-models support Hbbtv FULLY.