PDA

View Full Version : Assign other channel



erho
12-21-2011, 10:55 AM
I assigned a wrong channel in the Nettv EPG. Does anyone know how I can change this? At first ther was no information available, EPG reported assign channel (not sure if thats the right translation from Dutch). Then I chose the wrong channel, the information for a German channel appeared....

Toengel
12-21-2011, 10:57 AM
Hi,

press option key on that entry in the IP-EPG...

Toengel@Alex

erho
12-21-2011, 11:58 AM
Works, thxs.

L1Zeeman
12-22-2011, 10:33 AM
Hi Alex,

How can I "unidentify" a channel that is incorrectly identified (in case the correct channel is not included in the list of channels)?

Rgds,
L1

Toengel
12-22-2011, 10:41 AM
Hi,

I think, that is not impossilbe - only be resetting the complete TV...

Toengel@Alex

Erikrijnders
12-22-2011, 05:34 PM
Hi,

I think, that is not impossilbe - only be resetting the complete TV...

Toengel@Alex
Sttrange as some channels are nog assigned by me but =by the system itself....

Toengel
12-22-2011, 05:37 PM
Hi,

yes - this was also on my TV... I think, some channels only have one corresponding entry in TVTV...

Toengel@Alex

L1Zeeman
12-22-2011, 06:40 PM
Hi,

yes - this was also on my TV... I think, some channels only have one corresponding entry in TVTV...

Toengel@Alex

Alex,

Actually this (also) applies to channels with NO corresponding entry in TVTV.
E.G. "Ziggo TV" is identified as "Lig TV" or "Event kanaal" is identified as "Phoenix".
So the program info displayed is totally incorrect and no way to change to "unidentified".

ronbron
12-27-2011, 10:58 AM
To all,

It is strange to see when selecting a not assigned channel, the first entry is "verwijder kanaalaanduiding" , "remove channel name",
So there is a possibility, I guess its just a bug.
Let's hope they can correct it soon.

Ron