PDA

View Full Version : HDT 8520 Recording Problem



Leesy
12-25-2011, 10:14 AM
When I set a program to record once, the system automatically re-records it on the "+ 1hr" channel. It is a real problem as it creates conflicts with other recordings unnecessarily.

Can anyone help?

Thanks,

Simon.

Philips - Thomas
12-28-2011, 11:29 AM
Hi

Please show the exact Model No for the Product you use.

Regards
Thomas

Djetey Sognon
01-24-2012, 09:57 AM
hi simon!
to fix this problem, u need to perform a factory reset and double check your software version .the problem you actually have is certainly a broadcast issue ,whereby you may get signals from two transmitters at the same time. a factory reset will probably modify your favaourites or u will loose them, you will keep all your recordings though.
the current software version for hdt8520 is v7.21.

for any question about factory reset and software update, please to call PHILIPS CUSTOMER SUPPORT-PACE on 08000731732 and they will be very happy to help you lines are open mon-fri from 9am to 5mp.
good luck

8520
08-01-2012, 09:54 AM
Hello all, I have the 8520 and have lost the ability to instantly record. I have ensured the latest firmware is installed via USB then performed a factory reset. Yet still to no avail. The hard drive is half full/empty. I however would like to keep the recordings so without a way to back them up I don't want to format the hard drive. (design flaw btw) Please can someone help.