PDA

View Full Version : No Signal when connect BDP3200 to TV with HDMI



Jeroen123456
12-28-2011, 08:59 AM
When I connect my Bluray player with AV cables to my TV, there are no proplems and everything works okay.. When I connect my bluray player with an HDMI Cable to the TV, the problems starts. The start-up screen of the BDP is visible, but after that I get a black screen and the message: check signal cable / no signal. It tried already to change the resolution setting on the BDP device, but this didn't solve the problem. So below a summary of the problems when I connect with HDMI:

1: I get the welcome screen and tone when I start the player
2: Then the tv switches to a black screen and an indication: NO Signal, check cables.

Please help me!

Pacman
12-29-2011, 02:09 PM
So did you try already a different cable? A different HDMI entry on your TV if available? What happens if you connect a different HDMI device to your TV? Same messages??
Did you test the bdp a different TV?

Bye

Griffious
12-31-2011, 12:21 PM
Hey, just got a bdp2700 for christmas. Today I was connecting it for the first time with my TV.It didnt work...
Jeroen,I got the exact same Problem as you do.
Player is connected via HDMI: On players start the startupscreen appears for about half a second. Then just "blackscreen" and the message: " No signal, check cable"
Via SCART Connection everything is fine but pic-quality sucks. So how to solve the HDMI problem? Anyone found a solution?
@Pacman
To solve the problem I tried 2 different HDMI cables. Nothing changed.
A few minutes ago I installed the new firmware. Didnt help either.

Jeroen123456
01-02-2012, 01:23 PM
I also tried several things to get screen via the HDMI cable, but it didn't work.
I went back to the store and my bdp is now on it's way to Philips repair center.

I really think it's a bad HDMI port or something.

I will keep you informed!

Griffious
01-02-2012, 06:25 PM
Just tried another tv and it works. Read on the net that it s problem occuring sometimes. But its an tv error ( often with Samsung Tvs). It s not the player. Well myone works via hdmi. but not on the tv tested first :(

QuantumCat
01-29-2012, 03:31 AM
That's the same prob I have. Any solutions yet?

Pacman
01-30-2012, 08:03 AM
Hi QuantumCat,

Did you also try it on a different tv and did that make any difference? What Tv do you have?

@Jeroen123456, did you get it back already and what is the outcome? Was it a bad HDMI port as you mentioned??

Bye

QuantumCat
01-30-2012, 03:19 PM
Hi Pacman,

The problem TV is a 2007 Sharp AQUOS 32RD2E (max 1080i). When I connect my TV box, my WD HD TV, my Xbox 360 elite, or my PS3, they all work on the 32" in 1080i.
So I would not suspect a faulty port, next to that, this AQUOS serie has 2 HD ports, both ports work with the devices mentioned above, except the BDP3200.
I set the HDMI output to a fixed 1080i, with no disc in the device, the settings screen becomes visible for a few seconds, then it fades out to black.

I tried the BDP3200 on a on a 2007 46" AQUOS full HD TV. No problems there.
(This is how I set the output to 1080i.)

So I am inclined to return the player -for it is of no use to me in this set-up.
Unless there is a solution (like a firmware update?).

QC

PS: I hooked onto this thread -rather than start a new one- because the problem description fits the problem I have, so (to me) it looks like we're having the same troubles with our BDP3200


Hi QuantumCat,

Did you also try it on a different tv and did that make any difference? What Tv do you have?

Bye

Basfeijen
02-16-2012, 11:33 PM
I'm having the same problem really...
i got a Philips 42PFL8404 TV, and the BDP3200 bluray player.
when i hook it up trough a yellow video cable (composite) it works fine,
but HDMI gives me no image at all. i tried every setting and multiple cables!
i don't know what to do anymore, just trade it for a different player i guess?
i also downloaded the latest firmwares for both TV and Bluray player.

any solutions yet??

pfoomer
02-17-2012, 03:15 PM
I'm having the same problem really...
i got a Philips 42PFL8404 TV, and the BDP3200 bluray player.
when i hook it up trough a yellow video cable (composite) it works fine,
but HDMI gives me no image at all. i tried every setting and multiple cables!
i don't know what to do anymore, just trade it for a different player i guess?
i also downloaded the latest firmwares for both TV and Bluray player.

any solutions yet??

Hi

my experiences are here and may be applicable

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?4386-BDP3200-12-and-32pfl3605-05-intermittent-signal-loss&p=26450#post26450

Basfeijen
02-17-2012, 04:51 PM
Thanks, but i am not getting signal at all through HDMI. only when i turn the bluray player on, i see the blue philips screen, after that a blank blue screen, and then it goes black. Also it doesnt come back when i use HOME 731.

Rapt
02-19-2012, 08:22 AM
Another one with the same problems. I've got bdp5200 and 37 pfl7660. Griffious discribes excacly the Same problems that i have. Also tried THE new firmware, hooking it up to different tv. But no solution yet. Anybody?

Rapt
02-19-2012, 08:25 AM
It seems to me that the player got stuck in the setting menu. After while it Goes into the standby mode.

QuantumCat
03-25-2012, 09:27 PM
I returned it and tried a Sharp BD player -but still the same issues.
I called Sharp and since the TV is 4,5 years old they sent me to their repair shop.
No, no, your HDMI input is broken (it works PERFECTLY with the KPN TV-box and with a PS3 and with an Xbox 360 Elite)...no no, it is still broken.
that will cost you 100 euro's to show up at your doorstep and approx 100 euros to "repair" it.

Repair it my ass! They'd just upgrade it and pretend to have repaired it.
I gently told them that I refuse to pay for "repairing" a functional TV and that I do not see 'incompatibilty"as a defect and that even if it was a defect, that I refuse to pay for something that sshould have worked in the first place, (well at least not full price).

I think they have no idea themselves.

So, no I haven't got a solution, I returned the BR player. if moving my PS3 around to watch BR, so be itt.