PDA

View Full Version : DCD8000 cannot enter System Menu



papasha
12-30-2011, 09:02 AM
Hi,

Could please anybody advise how to enter the System Menu in DCD8000? Pushing of this button on remote does not help. Need to setup HDMI settings and cannot do it :(

Thanks!

kwinnie
01-04-2012, 05:47 AM
you mean the menu/home button on the RC does not work?

to me it s the only button accessing menu. ..

why this button is not working? other buttons work? i guess it s not HDMI related that the button work or not?

papasha
01-07-2012, 04:38 PM
sorry, i am just stupid :) got it at last.