PDA

View Full Version : How to disable the startup screen on 6000 series



zmn
01-26-2012, 09:18 AM
Hello,

I would like to ask if there is a way to disable (bypass) the startup screen, because every time when i switch on the TV doesn't matter from the remote control or main switch the startup screen is appearing. First white - grey background with Philips logo, after this black background with Philips logo, then black screen for about 4-5 seconds and after this picture and sound are appearing. The TV is 32PFL6606H/12, most of the time i am using the remote to switch on/off.

Thanks in advance.
Regards!

Toengel
01-26-2012, 10:41 AM
Hi,

I think even if you are able to disable (what is not possible) the start screen, your TV won't start up faster - it's like a PC - it takes some time...

Toengel@Alex

zmn
01-26-2012, 11:05 AM
Hi,

Thanks for the quick reply.
My purpose is not to start quicker, i know it takes some time for booting, i just wanted to remove this startup screen. But when it's not possible i will have to get used with it.