PDA

View Full Version : recording in 40pfl6606h | What can be wrong



nirduek
02-06-2012, 03:37 PM
Helllo Philips support
the TV is connected to the internet.
I update the TV program guide.
The HDD connected and formatted via the TV.
The time shift is working smoothly.
But still the option of recording is missing.

The TV software is - Q5551-0.10.94.1
And im from israel.

Thanks.

Toengel
02-06-2012, 03:51 PM
Hi,

you need to update your TV's firmware! The latest firmware is 14.95 - you have 10.94.1

Toengel@Alex

nirduek
02-08-2012, 07:35 PM
Thanks for the quick answer
I uodate the FW but still dont work...

Toengel
02-09-2012, 06:39 AM
Hi,

USB recording does only work with the IP-EPG (EPG from network). USB recording via DVB (EPG from broadcaster) does not work.

Toengel@Alex

nirduek
02-09-2012, 06:43 AM
If you mean to update the program guide from the network i did it.
the TV connected to the internet using wired connection.
but in the program guide the option of record don't appear.

Toengel
02-09-2012, 06:50 AM
Hi,

IP-EPG is the EPG where you have a small windows with the TV stream in the top left corner...

Toengel@Alex

nirduek
02-09-2012, 06:56 AM
Ok now i understand what it is.

http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?186-Did-you-install-the-Electronic-Program-Guide-(EPG)
According to this topic I understand it will not work on my TV because I am from Israel...
Am i right?

Toengel
02-09-2012, 06:59 AM
Hi,

seems so - you can try to change the country location of your TV to one of the supported - however, it could be that not all available channels are also available in the IP-EPG.

Toengel@Alex

Philips - Thomas
02-10-2012, 01:40 PM
Hi

please give your local Call Center a call to check whether this is possible or not.
www.philips.com/contact

Regards
Thomas

nirduek
02-12-2012, 07:10 AM
Thanks but my country don't appear in the list...

Philips - Thomas
02-13-2012, 07:25 AM
Hi

use:
http://www.philips.co.il/index.page

Regards
Thomas

nirduek
03-11-2012, 06:27 AM
The website don't provide a way to contact Philips...
look at this link-
http://www.support.philips.com/support/contact/contact_page.jsp?userLanguage=he&userCountry=il

Philips - Thomas
03-13-2012, 06:01 AM
Hi,

please use the following link to contact your country support:

http://www.electra-consumer.co.il/contact-us

Regards,
Thomas