PDA

View Full Version : Streamium WAC700/05 Boot Problems



jokab
02-29-2012, 06:17 PM
After years of faithful service my Streamium WAC700 is refusing to move past "BOOTING PLEASE WAIT ".
I can hear the hard drive start and start to load then nothing. The eprom check is OK and the other diagnostics show normal.
The boot sector is shown as corrupt but refuses to reload from backup. Any ideas?

thunderbytech
01-15-2014, 12:53 PM
Same problem with my WAC700/22. Suddenly does not go anymore over "Booting" screen. Planned obsolescense?
Or does there exist any RESET functionality?

Philips - Sarka
01-15-2014, 01:06 PM
Dear thunderbytech,

Thank you for your post. Please, find instructions for a reset of the device on the page 42 here: http://download.p4c.philips.com/file...05_dfu_eng.pdf


Kind regards,
Sarka
Philips Moderation Team

thunderbytech
01-15-2014, 05:11 PM
Dear thunderbytech,

Thank you for your post. Please, find instructions for a reset of the device on the page 42 here: http://download.p4c.philips.com/file...05_dfu_eng.pdf


Kind regards,
Sarka
Philips Moderation Team

Hi Sarka

Thanks for your quick response.
Unfortunately, the link you provided does not work. - Besides, I suppose this solution only works, when the WAC starts up and the "Menu" can be opened.
But, as I already wrote, my center keeps standing (endlessly) on "Booting Up Please Wait".
Other user's tips did not help either:
- Reset Eeprom
- Reset Firmware (this function starts, but never finishes)

What else can I do?
Thomas

elpi
03-21-2014, 05:44 PM
I have also the same problem. The center shows only booting up please wait. I see this item was already written in january. Now it's march and there is stil no answer. Please does sombody knows the answer or is there no respons anymore? Please I hope someone can help me. I think Philips had to know what's wrong with this equipment.

Philips - Sarka
03-24-2014, 10:50 AM
Dear users,

Unfortunately, we are not able to fix the issue here on the forum. However, I would suggest you to visit your local Repair Service Centre and they will be able to help you with your issue.

We do apologize for any inconvenience this may cause.

Kind regards,
Philips Moderation Team

JaneD
06-15-2014, 02:45 PM
i have had this problem for the past year or so now and not able to use the machine l paid alot of money for the unit l purchased a few years ago brand new it was over 1000 euros was perfect for the first 4 or 5 years then nohting l dont wanna throw it out there must be a way to fix it surely !! my warranty ran out so it would cost me more to fix it then its currently worth, trouble is it looks brand new ! peeded off to say the least ! think Phillips have washed their hands of this unit and cant be bothered with it!