PDA

View Full Version : Technical requirements?



pmzwagerman
03-08-2012, 12:36 PM
Hi there,

Still having trouble with finding my HTS7202/12 using the remote app or using nettv, contacted Philips support for this.

But what is the requirement for the remote app to get working?

Like open ports
Like preferred router

I have the idea that my router doesn't handle the UPNP very well.

Which router do you prefer?

Regards,

Paul

Toengel
03-08-2012, 12:45 PM
Hi,

see: http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?1421-New-quot-MyRemote-quot-App-s-launched.

UPNP need to be activated. Not all devices have support to work with the app (e.g. 2010 BDPs).

Toengel@Alex

pmzwagerman
03-08-2012, 12:48 PM
Hi,

see: http://www.supportforum.philips.com/en/showthread.php?1421-New-quot-MyRemote-quot-App-s-launched.

UPNP need to be activated. Not all devices have support to work with the app (e.g. 2010 BDPs).

Toengel@Alex

Hi,

UPNP is enabled since ages :-)

Thanks for your reply.

What kind of router are you using (brand + model)