View Full Version : WACS7500 CD function not working

03-19-2012, 07:54 PM

Just looking for some help.
The CD function on my WACS7500 is not working.
The system will take in a CD but then displays a "no disc" message.
When I try to eject the CD the system is unresponsive.
I have to put the system into standby mode and then the CD will eject.
I have tried resetting to factory settings but this has not resolved the problem.
The system will not recognise any CD, I have tried a few.

Would be grateful of any help.

Thank You.

05-17-2012, 04:22 PM
There is a very small circuit board on the back of the CD player. It has two tiny micro switches, these may have become corroded or got dust on them and will require a switch cleaner spray to fix the problem. To do this you would need to open the system up and remove the CD player from inside the WAC.

05-20-2012, 04:14 AM
Export your music immediately. This also happened to me. I didn't worry about it, but not too long after that the entire streamium died.
Fortunately I had exported all my music using WACHandler, so I would have lost everything.

Philips - Katerina
08-21-2015, 08:43 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina