PDA

View Full Version : DVB-T2 CI module



runagate
03-21-2012, 09:08 AM
Hello,
Is there any DVB-T2 CI modules that can be used with 47pfl7666h TV since Russia started DVB-T2 broadcasting on 19th of March 2012

Philips - Thomas
03-21-2012, 09:14 AM
Hi

€: Thanks Toengel, i misunderstood the Question... :)

Indeed, there is no chance to add a T2 Tuner.

Regards
Thomas

Toengel
03-21-2012, 09:14 AM
Hi,

you cannot add a tuner via CI-module.

Toengel@Alex

runagate
03-21-2012, 09:57 AM
Thank You for answers... ((( too bad that for new TV also additional receiver is required for T2