PDA

View Full Version : Bug in PauseTV - Sometimes without sound on 42PDL7906K



smarten
03-21-2012, 10:54 AM
The Pause TV function does not work reliable. About every second time it does not record the sound. After pressing play to continue it only runs the video without sound. Is there any bugfix available?

The current software run on my 42PDL7906K is: Q5551-0.14.96.0

L1Zeeman
03-21-2012, 11:36 AM
The Pause TV function does not work reliable. About every second time it does not record the sound. After pressing play to continue it only runs the video without sound. Is there any bugfix available?

The current software run on my 42PDL7906K is: Q5551-0.14.96.0

I have same experience (32PFL7606H12).
But the issue seems not to be that the sound is not recorded, but it is not played back.
Try following to confirm:
- Incase of no sound, press stop to go back to live-broadcast.
- Press pause again and reverse to the initial pause point.
- Press play and check if you now have sound

Philips - Thomas
04-26-2012, 09:48 AM
Hi

what is the Status with 14.97?
Does that happen on every Channel?
Does that happen only with 14.96 or also with older Versions?

Regards
Thomas