PDA

View Full Version : Remove list external inputs



deskisiao
04-22-2012, 12:38 AM
I wanted to ask you something

when I put the list of external devices, hdmi ,scart ....

I only use the tv and the hdmi 1, and wanted to know if the list of external devices I can remove the rest, and when I press the button only appears on the list the tv and the hdmi 1 and already, so no I have to go by pressing the button to cycle external input

I have tv 405605H/12.

Thanks

Philips - Thomas
04-23-2012, 07:45 AM
Hi

no, it is not possible to change that behavior.

Regards
Thomas

deskisiao
04-23-2012, 12:58 PM
Hi

no, it is not possible to change that behavior.

Regards
Thomas

Or might please be able to do anything to shorten and press the button many times.

I only use a device in the hdmi and tv channels. if I'm watching the bluray in HDMI1 and I want to see then television. press any button once to go straight to the tv? Because when I see the bluray if I press the numbers 2,3,4 .... not going to the TV directly.

thanks again