PDA

View Full Version : [reorder] option not shown



Pieterh
05-26-2012, 01:04 PM
My model is a 32pfl5007. I cannot reorder my program list anymore, since the [reorder] menu item in the [options] menu is not present. When i select the [list] button, and then press [options] only the following items are shown: [select list], [mark as favourite] and [rename]. The strange thing is that reordering actually was possible shortly after setting up the tv at home. Somewhat later this menu item has disappeared. How can I retrieve this functionality?

Toengel
05-27-2012, 11:15 AM
Hi,

check, if you have installed the latest firmware. Try to rename one channel to test, if this option is available again. Pull power cord for 2-3 minutes.

Toengel@Alex

Pieterh
05-27-2012, 08:49 PM
Thanks, I tried all your tips, but unfortunately the item is still unavalable. The tv set is connected to the internet via Wifi. Searching for updates reports no update available (tv is only 1 week old). Disconnected from power for more than 5 minutes, but no effect. Renamed a channel to Test, Unfortunately no positive effect either.

Other options (reset to factory settings?)

Toengel
05-27-2012, 08:50 PM
Hi,

ok - check support website for latest firmware (via USB).

At the end - try factory reset.

Toengel@Alex

Pieterh
05-29-2012, 08:55 PM
Hi,
Just updated via usb to the latest version (000.079.004.000). Unfortunately the option [reorder] is still lost. Factory rest seems to be the last resort...
Thanks for your help till now.

rietdim
06-03-2012, 08:51 AM
I have de same problem with 40PFL5007H/12. Did you solve it already?



Hi,
Just updated via usb to the latest version (000.079.004.000). Unfortunately the option [reorder] is still lost. Factory rest seems to be the last resort...
Thanks for your help till now.

Pieterh
06-04-2012, 08:33 PM
No, no solution yet. I am afraid that only a reset will work... Or I might wait for a new update.

user0815
06-04-2012, 10:41 PM
You didn't mention and it's not put to your Profile whether you use the 5007H/12 or 5007K/12 type.
Assume it's the H/12 ?

Just checked the [reorder] options in my 5007K/12 with FW 97.004 and found them available.
Did you already try to select another list from [select list] ?
Just an idea cause there seams to be everything possible at this "funny" stuff.

And don't hesitate to complain about the failure at www.support.philips.com

Pieterh
06-05-2012, 02:35 PM
Hi, my model is a 32PFL5007H/12 (have just added this information to my profile). The strange thing is that it did work (and I have reordered the channel list almost to my liking). Suddenly though, the item had disappeared from the list, and I could not make the final touch. I tried several list selections, but that did not work either. I can't remember what I did in between to trigger this situation. Thanks for the advice to put forward my complaint to the support website, I will certainly do so.

regards Pieter

celavey
06-27-2012, 10:18 AM
No, no solution yet. I am afraid that only a reset will work... Or I might wait for a new update.

I will try the reset and hope you are right about this. I am still waiting for any update. http://imagicon.info/cat/12-19/vbbiggrin.png

Toengel
06-27-2012, 10:20 AM
Hi,

try the firmware 87.0 first...

Toengel@Alex (Toengel@Alex)