PDA

View Full Version : "Lost" HDMI input



new_customer
06-02-2012, 08:20 PM
One of my hdmi inputs (input 2) is missing after I turned the tv on... I can't find it, i tryed reinstalling every device with no luck...... Its only showing HDMI 1 and 3...... I have HTS5591/12 and a PS3 connected to the tv......The tv is 46PFL8505H/12

Philips - Benedickte
06-04-2012, 02:23 PM
One of my hdmi inputs (input 2) is missing after I turned the tv on... I can't find it, i tryed reinstalling every device with no luck...... Its only showing HDMI 1 and 3...... I have HTS5591/12 and a PS3 connected to the tv......The tv is 46PFL8505H/12

Hi

Have you already added a device on your TV with HDMI 2 as input?
I would advice you to disconnect all devices, then remove all devices from the TV menu.
After doing this then you can connect and add devices again.

Please let me know how it goes.

Benedickte

new_customer
06-04-2012, 03:57 PM
Hi

Have you already added a device on your TV with HDMI 2 as input?
I would advice you to disconnect all devices, then remove all devices from the TV menu.
After doing this then you can connect and add devices again.

Please let me know how it goes.

Benedickte

I had the PS3 on HDMI 2... I later tryed to remove all inputs from the menu and connected them again, but I can't choose HDMI 2 anymore... I tryed even re-installing the software but no luck.....

Toengel
06-04-2012, 04:02 PM
Hi,

I also read about this on different locations.

Some HDMI just disappear - no possibility to remove the device from the home screen, cause it has disappeared (the HDMI was linked before in the home screen). Consequently, one is not able to connect again to this HDMI port, since it is already used by the "disapperad" device.

I think, a factory reset can solve that... but I'm not sure

Toengel@Alex

Freddy
06-05-2012, 12:34 PM
"Playing" with EasyLink can solve this problem most of the time.

First of all, make sure EasyLink is enabled on the tv.
Then try to connect a device to the lost HDMI (#2 in your case) that is setup to use EasyLink (HDMI-CEC).
Now "play" a little with the EasyLink (HDMI-CEC) setting on the device: disable it, wait a while, go back into the Home Menu of the tv, get out again, go to the device's menu, enable EasyLink (HDMI-CEC), wait a while, go to the Home Menu again and see if the device turns up. If not repeat these steps. After a couple of tries the device will magically reappear!... ;)