PDA

View Full Version : Problems selecting HMDI on my tv



Bilo76
06-07-2012, 06:19 PM
I have bought a philips 46pfl9705h tv. I am not sure which software is currently on it.

I have also bought a tablet. What i now wanna do is connect the tablet to the hdmi slot on the left side of the tv and select that input. On my old tv i could simply select the source on my remote controle and select for instance TV/AV/HDMI1/HDMI2 etc.
However on my new tv (the 46pfl9705h) i have no idea on how to accomplish this. I clicked on menu and it gave some examples (connecting a dvd/connecting a mediabox etc etc) but not how to connect a tablet. The menu looks like a guiding panel for a F16 ;)

Is there an easy way to just select the left hdmi as being the source I wanna view on my tv?

Kind regards and thanks in advance

Bilo

Toengel
06-07-2012, 06:21 PM
Hi,

- home menu
- add device
- choose e.g. DVD-Player
- choose HDMI-Side
- done

Toengel@Alex

Bilo76
06-07-2012, 07:11 PM
Ok, so no easy source selecting possible? Will try your suggestion. Thanks