PDA

View Full Version : ivi ru not working?



falconsat36
07-11-2012, 02:35 PM
From 2 days up till now the ivi ru movies etc are not working ? Is it only from my side?

Thanks

Philips - Mark
07-11-2012, 03:25 PM
Thank you for reporting the issue.
I tested it on several TVís, I do not see a problem.
Do you mean that the App is not working at all, or are some videos not playing?

falconsat36
07-11-2012, 03:39 PM
Thank you for reporting the issue.
I tested it on several TVís, I do not see a problem.
Do you mean that the App is not working at all, or are some videos not playing?

The application is working,The videos arent. Other applications like viewster are . I also put the latest software but still not working

Philips - Mark
07-11-2012, 03:42 PM
OK, we will do some additional testing on video playback. If it fails we will ask IVI to have it repaired ASAP.

falconsat36
07-11-2012, 03:48 PM
OK, we will do some additional testing on video playback. If it fails we will ask IVI to have it repaired ASAP.

Thanks Mark, please let me know what the situation is.

falconsat36
07-11-2012, 07:25 PM
Thanks Mark, please let me know what the situation is.

Are they working as mine aren't

pusaqall
07-12-2012, 02:31 AM
Do they have their own server to check whether there is something wrong on their end or not? http://imagicon.info/cat/12-19/smile4.png

falconsat36
07-12-2012, 10:30 AM
Do they have their own server to check whether there is something wrong on their end or not? http://imagicon.info/cat/12-19/smile4.png


Today i can't check as I am at work right now but up till yesterday night the videos weren't working.

Philips - Mark
07-12-2012, 12:40 PM
IVI confirmed it is a problem at their end. They are performing maintenance and they expect it will be fixed on short notice.

falconsat36
07-12-2012, 03:18 PM
IVI confirmed it is a problem at their end. They are performing maintenance and they expect it will be fixed on short notice.

Thanks Mark for letting me know

falconsat36
07-13-2012, 07:59 AM
Thanks Mark for letting me know

Its still not working . Checked today and no videos are working 9.40am cet

Toengel
07-13-2012, 08:18 AM
Hi,

give them some time... to debug, fix and test...

Toengel@Alex

falconsat36
07-14-2012, 10:47 AM
Hi,

give them some time... to debug, fix and test...

Toengel@Alex

I think its going to get long to be fixed

falconsat36
07-18-2012, 04:21 PM
I think its going to get long to be fixed


Still not working here.

v13
08-08-2012, 08:07 AM
True. It's written in russian that movie for your platform is not supported.

desight
09-15-2012, 10:34 PM
There is some news about fixing this problem? by the way... ivi music seems to have problem to!
it`s stuck on second song whene you press "Play All" other apps work fine (youtube for exaple work fine whene playing video in sequence)