View Full Version : was6050 cannot connect to internet or WADM

07-20-2012, 12:12 PM
Have recently changed router to a Virgin Superhub, since then cannot connect to internet radio and device not found by my PC wadm. I have checked the router settings are on "WPA auto". I saw in some other posts that people recommended using WPA2-PSK (tkip) but this option is not available with my router.

Any other settings I should change or any other suggestions? Want my internet stations back!!


07-20-2012, 11:09 PM
Hi !

WPA "auto" ? That's definitely not a standard WiFi setting and won't work. Try to find WPA/WPA2 or something that at least is a part of the 802.11 standard :)
If you are unsure, please post all alternatives you have in the "Security Mode" combobox menu in your router and I am sure I or someone else will be able to help you choose something that will work with your WAS6050.

Please also make sure that your WiFi settings are locked to one radio channel (do not use "auto" here neither) two comboboxes below the "Security Mode".

Cheers !

Philips - Katerina
08-21-2015, 09:52 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina