PDA

View Full Version : New to 3d



chap17ell
08-01-2012, 08:24 PM
Hi I just set up my new tv n connected sky I prob sound stupid but do I av to put tv in 3d mode or somert to watch sky 3d or just put the channel on n put me glasses on I ask this cos I don't av any glasses yet n tried cinema glasses n they don't work do I av to go on a 3d setting or somert

Paladium
08-02-2012, 06:21 AM
Do you know the model number of your TV ?
Have you checked the Philips website for 3D requirements for this particular TV set ?

chap17ell
08-02-2012, 07:17 AM
Yea it 42pfl7606t/12 it's a Philips 7000 series passive 3d tv I can't find a option to put tv into 3d mode does this mean I don't av to or is this because the tv not recognising my sky n ps3

Paladium
08-02-2012, 07:28 AM
Doesn't the manual state what button to use for selecting 2D/3D mode ?

chap17ell
08-02-2012, 07:54 AM
It doesn't av 2d to 3d function

Paladium
08-02-2012, 08:08 AM
Page 18/19 of the manual gives instructions on how to enable the 3D function.
You could also take a look at the Philips UK support page for the 7606. The FAQ page has some info about all things concerning 3D.