PDA

View Full Version : Using MyRemote On HTS9221/12



p.hoogerdijk
08-03-2012, 10:03 AM
When using MyRemote Samsung Galaxy S3 --> Philips HTS 9221/12 almost always crashes the HTS.

Philips
08-07-2012, 02:18 PM
When using MyRemote Samsung Galaxy S3 --> Philips HTS 9221/12 almost always crashes the HTS.

Hi p.hoogerdijk,

Can you please give us some more information, so we can investigate more specific:
- What version of HTS software is used ? Do check for latest software for this product on the Philips support website and upgrade if necessary.
- MyRemote App version.
- Language setting on phone.
- Language setting on HTS.

Further (if possible):
- Which steps have been taken. How could we reproduce it?
- The exact description of a possible error message.
- Possible screenshots or files to further explain the error.
- Tip: did you perform a (cold) reboot on both devices? This will help in some cases.

Thanks in advance for your efforts,
Kind regards, JuAn

p.hoogerdijk
08-07-2012, 04:47 PM
with The previous software on the HTS the HTS crashed when using MyRemote ( did not react on the remote from the system until an cold rebooot).
After updating the HTS to the latest software version 1.47.10 MCU V27.13 The MyRemote app from 10-05-2012 Does not find The HTS att all. cold reboot On both devices Does not help. Language On both devices is Dutch. The app On my Samsung Galaxy S3 is automated updated to the latest version.

alperuzzy
06-28-2013, 10:45 AM
Hi, a suggestion to developers of this MyRemote program:

I have an Iphone and I wish I could program a KEY for some repeated actions.
For example sleep timer. I have to press home, then tv settings, then 3 times down button, then select half hours and then exit (back)

I wish I could program all this actions to one button in MyRemote software. It could use some breaks between button presses so, it doesn't crash :)

Regards,
Alper