PDA

View Full Version : WiFi MediaConnect via cable not possible?



Pensionada
11-01-2010, 04:37 PM
My Philips TV is connected to my home network using a Homeplug AV connection. This works OK.
On the same network are 2 PC's : one desktop connected via a cable and a laptop connected via wi-fi.
Using Wi-FI Media Connect, I can get the progam to work fine from the laptop, but not from the desktop. (The program does not "see" the TV.)
This seems funny to me or am I doing something wrong?

apardal
06-19-2011, 11:02 PM
Same question here.

Toengel
06-20-2011, 06:31 AM
Hi,

I'm using my Desktop with WMC and it works...

Try to disable your firewall for a test...

Toengel@Alex