PDA

View Full Version : 5706 DNLA user agent problem



aleas
08-19-2012, 05:21 PM
Hi,

I was trying to setup DNLA with my 40pfl5706 but after a while I realized that the user agent is too short to differentiate it from other devices:

INFO 2012-08-19 12:02:38.015 [New I/O server worker #1-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: DLNADOC/1.50

Does anyone have suggestions to work around this problem? I suppose it would be really easy to just change the string in the next firmware but maybe I am wrong?

PS. I would like to connect other devices to my media server and using this agent makes all other devices recognized as a Philips tv!

Thank you!

Philips - Benedickte
08-21-2012, 02:29 PM
Hi,

I was trying to setup DNLA with my 40pfl5706 but after a while I realized that the user agent is too short to differentiate it from other devices:

INFO 2012-08-19 12:02:38.015 [New I/O server worker #1-6] Media renderer was not recognized. Possible identifying HTTP headers: User-Agent: DLNADOC/1.50

Does anyone have suggestions to work around this problem? I suppose it would be really easy to just change the string in the next firmware but maybe I am wrong?

PS. I would like to connect other devices to my media server and using this agent makes all other devices recognized as a Philips tv!

Thank you!

Hi Aleas

Welcome to the forums.

I would advise you to update to latest software version, if you don't already have this. Could you please try another router?

Best regards,
Benedickte

aleas
08-21-2012, 05:44 PM
Hi,

I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

Thank you.

Philips - Benedickte
08-22-2012, 03:02 PM
Hi,

I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

Thank you.

Hi Aleas.

I can inform you that this has now been taken further to our quality/engineering team to look into this.

Best regards,
Benedickte

Philips - Benedickte
08-30-2012, 01:25 PM
Hi,

I currently have version PHL-0AB_326_0_20100520-153247, I did try with different routers in the past and saw the same behavior.

Thank you.


Hi Aleas.

Please See you PM, and respond to this. Thank you

Benedickte

aleas
09-05-2012, 11:34 PM
Hi Everyone,

Just a quick update to let anyone who reads this topic know that support has fixed my problem, I can now enjoy streaming on my tv without breaking support for my other DNLA devices :D

Thank you Benedickte for getting me in touch with the right people.