PDA

View Full Version : DS8500/12 issue, sound leds blinking



Laurent
08-24-2012, 09:43 AM
After 2 weeks without use and remained plugged (holidays), my DS8500 does not recognise any iphone or aux.
When plugging the iphone it does not charge (and no music), and +/- leds are blinking quickly.
When plugging an AUX IN, no music and +/- leds are blinking slowly.

Is there something to do?

kwinnie
08-27-2012, 05:55 AM
wt colour it blinks?

Oscar
08-27-2012, 10:47 AM
Did you try this?

unplug the device from the power supply,
wait for five minutes,
plug the device back into the power supply, and
switch on the device.

Laurent
09-08-2012, 06:55 AM
Hello Oscar and Kwinnie,

It blinks yellow/orange (same color as before when it worked)

I tried to unplug, wait quite a long time (to avoid electrostatic issues) and plugged it back but it still doesn't work.

Laurent
09-08-2012, 07:00 AM
I also noticed that the Iphone is not charging when plugged.
I tested the 18 volts charger and it works.

GranOso
11-03-2012, 08:52 AM
Hello is the same problem i have with my ds 8550/10... No way to understand how IT works, The first time i press several bottons at The same time and suddenly works But i don't know which ones... Now my ds has The same problem and there is no way to solve it

Pacman
11-05-2012, 10:03 AM
But did the tip as given by Oscar work?

Philips - Katerina
08-24-2015, 08:10 AM
Hello participants of the thread and forum members in general!

Hopefully your issue was dealt with and you are no longer facing it. Since the thread has been silent for some time now, I will proceed by closing it. If you still have the same question about the same issue or any similar issues arise feel free to start a new thread or contact one of us moderators to open this thread again.

Kind regards
Philips Katerina