PDA

View Full Version : NP3700 random change of station



petox
10-25-2012, 03:38 PM
Yesterday first time happened that while listening to station on preset 2 NP3700 changed station to preset 3, without any outside intervention. The situation has never occurred before, but yesterday three times altogether. The selection of station was random first time it was preset 3, then 4 and then again 3. Is this a bug? Anyone else noticed such behaviour?

Oscar
11-05-2012, 02:05 PM
make sure latest firmware is there ( for sure it will have ) and reset the device..

petox
11-05-2012, 04:49 PM
yes on both and believe it or not it happened again...

Oscar
11-06-2012, 07:52 AM
Does this happen with certain channels or it does not matter what the order is?

petox
11-06-2012, 06:48 PM
No it doesn't seem to matter which station. First time (first post) it happened on preset 2 and very recent case was on preset 1,which is when I was standing very close to the machine. As the stations changed there was for a split of second the home menu "Internet radio" and only then the machine chose different station.
Is there way to get the logs from the machine? Or any other way how to diagnost this problem?