PDA

View Full Version : jointSPACE IP-Ports



Toengel
12-22-2010, 11:56 AM
Dear Philips,

which IP ports do jointSPACE use (for firewall settings)?

Regards,

Toengel@Alex

avia
12-22-2010, 12:22 PM
Maybe you can find it yourself faster than Philips replies... :)
Most firewalls have popup dialogs with all needed info. Just enable them and run any application, you should immediately see popup.

Philips
12-23-2010, 09:04 AM
Dear Philips, which IP ports do jointSPACE use (for firewall settings)? Regards, Toengel@Alex

Dear Toengel,

The port is 2323.