PDA

View Full Version : "no video signal" screen



DennisFeer
10-30-2012, 11:47 AM
I didn't thought a couple of tv's (42PFL7606H/12) would be so difficult!
We have our tv's setup with WIFI adapters

I have the following problem, after showing a random website with Net TV (for example http://www.klm.com)
the screen goes blank after 10 minutes and goes back to the "no video signal" screen!

Am I missing some preferences or is this normal behavior?
I have tried it with and without updating, but I can not find the problem

Thanks

Apmyp
11-22-2012, 09:38 PM
I've got the same error..."no video signal" even while watching TV, so you just switch a channel, and the message comes (the channel is showing ok).. don't know what it is. TV has last update.
ALSO after the last update TV starts switching on whenever it "wants"... it can be at night, or when no one is home... Is any suggestion?

burana
11-23-2012, 08:31 AM
Hi! You guys have Philips TV's so it is absolutely normal to have these kind of problems. Don't except to get any help from philips support. :rolleyes: