PDA

View Full Version : 3D without remote control 3D button?



MrAnderzon
11-10-2012, 08:58 PM
Hi,

Iīve gotten the wrong remote for my 55PFL6097, it misses the 3D button. Is there anyway I can watch SBS 3D or convert 2D -> 3D without it?

(the store has closed down so I canīt go back and get the correct remote:p)

Tnx!

burnhoven
11-10-2012, 10:24 PM
I can't check it now, but try this:

Home -> Setup -> TV Settings -> Do you have a 3D point now?

or

Button "Option" -> Is here a menupoint for 3d?

MrAnderzon
11-11-2012, 08:40 PM
Iīve tried both these options but the only thing can access this way is how the TV should handle uncompressed 3D signal (automatically switch and so on .. ) or 3D depth (wich is not active of course), not change to different types like SBS and 2D -> 3D

Tnx

MrAnderzon
11-11-2012, 08:46 PM
Haha,

Iīve just solved it ... In the Options-menu you have a choice for "2-person gameplay", dunno what itīs called in english, so if I entered I could choose SBS at least, so Iīm good right now. But to me it feels incredible stupid to not to be able to access 3D settings through the menu ... and not to implement a 3D button in the "My remote"-app ...:cool:

robertwm
11-21-2012, 05:47 AM
I don't have any idea about this features.